Roll D6 Oy – graafista suunnittelua

 

Rolld6 pelit

Työskentelin Roll D6 Oy:ssa vuosina 2012-15 graafisena suunnittelijana ja vastasin yrityksen peliportfoliosta eli yksittäisten pelien koko tuotantoketjusta aina kuvituksesta, graafiseen- sekä komponenttisuunnitteluun, sääntövihkojen taittoon ja lopulta painoyhteistyöhön saakka.

Peliportfolion lisäksi vastasin yrityksen visuaalisesta ilmeestä ja markkinointimateriaaleista. Suunnittelin mm. pelilogoja, ikoneja, bannereita, flyereita, käyntikortit, erilaisia esityksiä, julisteita ja valokuvasin tuotteet. Suunnittelin myös Roll D6-pelistudiolle paljon rekvisiittaa, kuten Roll D6-kuosin ja ovikyltin ohutmetallista. Studiolla järjestettiin pelien testaamiseen tarkoitettuja lautapelilauantai- tapahtumia.

Olimme mukana mm. näissä tapahtumissa:

  • Spiel (Essen)
  • Lautapelaamaan
  • Ropecon
  • Tracon